Τα πλεονεκτήµατα που παρουσιάζει είναι:

  • Πραγµατοποιεί άµεση µετάδοση της πληροφορίας σε πραγµατικό χρόνο (ζωντανά).
  • Αποτελεί µια ανέξοδη µέθοδο προς το κοινό που απευθύνεται.
  • Παρέχει στο κοινό, το οποίο απευθύνεται, ζωντανή εικόνα και ήχο, καθώς και αλληλεπιδραστικά (Interactive) στοιχεία όπως είναι, η οµιλία (Chat) και η δηµοσκόπηση (Polling).
  • Δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες που ασχολούνται µε περιεχόµενο να φτάνουν πιο γρήγορα, πιο εύκολα και χωρίς κανένα κόστος προς το κοινό τους ,σε αντίθεση µε πιο παλιές µεθόδους όπως της προσωπικής µετάδοσης της πληροφορίας.
  • Με τη χρησιµοποίηση του ιστού (Web), προβάλλονται γεγονότα, τα οποία µπορούν να επηρεάσουν σηµαντικά το κοινό εφόσον χρησιµοποιούν ζωντανή εικόνα και ήχο.
  • Έχει πολύ µεγάλη απήχηση και προβολή παγκοσµίως.
Ζωντανή Μετάδοση

live streaming

H υπηρεσία Streamhouse αποτελεί τμήμα της εταιρείας Hosthouse Web Services και εξειδικεύεται στην παραγωγή και ζωντανή μετάδοση (live streaming) εκδηλώσεων μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και ειδικό τεχνικό προσωπικό. O εξοπλισμός μας είναι ιδιόκτητος και άμεσα διαθέσιμος.

Ζωντανή μετάδοση  εκδηλώσεων με απεριόριστο αριθμό θεατών σε ιδιόκτητους servers (στα μεγαλύτερα data centers της Ευρώπης) με ζωντανή μίξη της εικόνας και συγχρονισμένη προβολή διαφανειών και βίντεο.

Παραγωγή aftermovie της εκδήλωσης σε υψηλή ανάλυση εικόνας και ήχου

Διαχείριση των social media κατά την διαρκεί της εκδήλωσης και ταυτόχρονα ζωντανή μετάδοση σε Facebook ή Youtube.

Δυνατότητα κάλυψης 3 ταυτόχρονων εκδηλώσεων.

Eφαρμογή  για ελεγχόμενη πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης και ανάλυση στατιστικών στοιχείων. Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουμε σαν εταιρεία είναι η ανάπτυξη μιας custom εφαρμογής διαχείρισης εκδηλώσεων που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση τόσο των πελατών μας όσο και των θεατών που παρακολουθούν ζωντανά την εκδήλωση. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν σε κάθε συνεργάτη που έχουμε αναλάβει την ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσής του.

Γιατί να κάνω livestream την εκδήλωσή μου
livestream εκδηλωσηΣυχνά πολλοί έρχονται σε επαφή με το δίλημμα για το αν θα πρέπει να μεταδώσουν ζωντανά την εκδήλωσή τους στο Internet ή όχι... Είναι απαραίτητο το LIVE STREAMING ή όχι; Γιατί να κάνω live streaming ; Ζωντανή μετάδοση συναυλίαςΖωντανή μετάδοση συναυλίας Το άγχος των ιδιοκτητών κυρίως είναι ότι θα χάσουν ένα μέρος του κόσμου μεταδίδοντας live την εκδήλωσή τους.…