Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 επισκευθήκαμε την PhotoVision. Ήταν η πρώτη φορά που επισκευθήκαμε τέτοιου είδους έκθεση και μας άφησε μέτριες εντυπώσεις.
Αυτό που μας δημιούργησε αρνητική εντύπωση ήταν η απουσία κάποιων μεγάλων ονομάτων, όπως π.χ. η Canon και κάποιων άλλων εταιρειών που δεν υπήρχε προϊόν τους από την επίσημη αντιπροσωπεία αλλά από πωλητές / καταστήματα (π.χ. Sony). Την ίδια διαπίστωση έχει κάνει αρκετός κόσμος απ’ότι διαβάσαμε σε διάφορα blogs και μερικοί έγραφαν επίσης ότι οι προηγούμενες χρονιές ήταν καλύτερες.
Προσωπικά θα προτιμούσα να δω λίγο περισσότερο εξοπλισμό.

Στα θετικά τώρα, είναι ότι είδαμε από κοντά μία κάμερα που θέλουμε να προσθέσουμε στον εξοπλισμό μας. Πρόκειται για την Sony PXW-X70 που είναι μία μικρή σε μέγεθος, ελαφριά 4K ready κάμερα, με δυνατότητα εγγραφής 50Mbps, ότι πρέπει δηλαδή για την δουλειά μας.

Κάτι άλλο που μας έκανε πολύ κακή εντύπωση είναι η συμπεριφορά κάποιων πωλητών – υπαλλήλων.
Είναι κατανοητό ότι δούλευαν έξτρα ΣΚ μάλλον χωρίς να πληρωθούν. Είναι επίσης κατανοητό ότι το Σάββατο το απόγευμα που πήγαμε εμείς, είχε περάσει αρκετός κόσμος και είμασταν όλοι κουρασμένοι. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε φιλαράκια. Σε καμία περίπτωση επίσης, ακόμη και αν είσαι ο πιο μάγκας στην αγορά και είσαι ο μοναδικός που έχει ένα συγκεκριμένο προϊόν, δεν μπορείς να μου μιλάς στον ενικό όταν με βλέπεις πρώτη φορά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε από το τηλέφωνο πρώτη φορά. Ξέρεις γιατί; γιατί έχασες την πώληση, γιατί μετά διαμαρτύρονται τα μαγαζιά γιατί οι Έλληνες αγοράζουν από μαγαζιά online.
Δεν παίζει ρόλο πάντα η τιμή. Το aftersales, η συμπεριφορά και η εξυπηρέτηση, παίζουν και αυτά τον ρόλο τους. !