Ένα Lake Party…  χιλιάδες ιστορίες!!

Το Lake Party άνοιξε τις πόρτες του το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Αυγούστου. Το προγραμμά ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος προορισμός για όλους!!!

Πέμπτη 18 Αυγούστου
Το πρόγραμμα άνοιξε ο έλληνας ράπερ της hip hop ελληνικής σκηνής ΒΕΒΗΛΟΣ με guest τους Βαβυλώνα δίνοντας ένα μοναδικό live και ξεσηκώνοντας τους lakers. Αμέσως μετά ο Γιάννης Αγγελάκας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή του Lake Party, ταξιδεύοντας μας στην ιστορία του ελληνικού ροκ, μοιράζοντας σκέψεις και συναισθήματα.
Παρασκευή 19 Αυγούστου
Οι REC ξεκίνησαν το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας παρασύροντάς μας στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν θα τελειώνε ποτέ. Στη συνέχεια οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ, το αγαπημένο μας συγκρότημα, μας κέντρισε ακόμη "Πιο δυνατά" αυτή τη φορά με την μουσική τους και παρέσυρε όλους τους lakers να γίνουν "Ένα" μαζί τους!!!!

Κι ενώ τα shows διαδέχονταν  το ένα το άλλο και τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, την διασκέδαση ανέλαβαν οι Djs... Στα decks ανέβηκαν οι PLAYMEN εκτινάσοντας την διάθεση στα ύψη με το εκρηκτικό τους live dj set.
Ακολούθησαν  οι THE MODE με την εκκεντρική τους εμφάνιση και την δυνατή παρουσία τους και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε από την ελληνοαμερικανίδα παραγωγό και dj Χenia Ghali. Μαζί τους ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis.

Στην διοργάνωση αυτή αναλάβαμε για ακόμη μια φορά την βιντεοσκόπηση ολόκληρης της συναυλίας, την αεροφωτογράφιση, την ζωντανή μετάδοση της συναυλίας και την διεξαγωγή των βίντεο από το live.